[{"Name":"כימיה של מזון - מרכיבי המזון","Videos":[{"Watched":false,"Name":"כימיה של מזון - מרכיבי המזון","Duration":660000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":45577},{"Watched":false,"Name":"מינרלים","Duration":740000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":45578},{"Watched":false,"Name":"ויטמינים","Duration":1240000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":45579},{"Watched":false,"Name":"חלבונים פחמימות ושומנים","Duration":520000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":45580}],"ID":8504},{"Name":"ליפידים","Videos":[{"Watched":false,"Name":"חשיבות השומנים לגוף","Duration":1510000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":45581},{"Watched":false,"Name":"שלושת הצורות הנפוצות של ליפידים","Duration":810000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":45582}],"ID":8505},{"Name":"טריגליצרידים - הגדרה וההבדל בין שומן ושמן","Videos":[{"Watched":false,"Name":"טריגליצרידים וההבדל בין שומן ושמן","Duration":1900000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":45583}],"ID":8506},{"Name":"חומצת שומן","Videos":[{"Watched":false,"Name":"חומצת שומן - הגדרה יצוג ומאפיינים","Duration":3200000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46346},{"Watched":false,"Name":"חומצות שומן רוויות ולא רוויות","Duration":3630000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46347},{"Watched":false,"Name":"מאפיינים של קשר יחיד מול קשר כפול","Duration":1130000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46348},{"Watched":false,"Name":"קביעת איזומרים מרחביים-ציס או טרנס","Duration":2660000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46349},{"Watched":false,"Name":"שאלה 1","Duration":4530000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46350},{"Watched":false,"Name":"צורות ייצוג של חומצת שומן רוויה","Duration":2970000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46351},{"Watched":false,"Name":"רישום מקוצר של חומצות שומן","Duration":2510000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46352},{"Watched":false,"Name":"צורות ייצוג של חומצת שומן לא רוויה","Duration":3720000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46353},{"Watched":false,"Name":"שאלה 2","Duration":8030000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46354},{"Watched":false,"Name":"חומצות שומן חיוניות","Duration":1070000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46355},{"Watched":false,"Name":"שאלה 3","Duration":1150000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46356},{"Watched":false,"Name":"חומצות שומן ומלחיהן במים-סבון","Duration":2260000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46357},{"Watched":false,"Name":"גורמים המשפיעים על טמפרטורות היתוך של חומצות שומן","Duration":2200000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46358},{"Watched":false,"Name":"גורמים המשפיעים על טמפרטורות היתוך של חומצות שומן - דוגמאות","Duration":2960000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46359},{"Watched":false,"Name":"סיכום - הקשר בין טמפרטורת היתוך להיות חומצת שומן רוויה או לא","Duration":890000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46360},{"Watched":false,"Name":"פתרון תרגילי השוואת טמפרטורת היתוך בין חומצות שומן שונות","Duration":1970000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46361},{"Watched":false,"Name":"שאלה 4","Duration":8880000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46362},{"Watched":false,"Name":"שאלה 5","Duration":3970000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46363},{"Watched":false,"Name":"השלכות בריאותיות של שומן רווי","Duration":800000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46364}],"ID":8507},{"Name":"תגובות של חומצות שומן","Videos":[{"Watched":false,"Name":"תגובות חומצה בסיס והידרוגנציה","Duration":2570000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46365},{"Watched":false,"Name":"שאלה 1","Duration":4080000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46366},{"Watched":false,"Name":"שאלה 2","Duration":5520000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46367},{"Watched":false,"Name":"הידרוגנציה בתעשייה - ייצור מרגרינה ושומן טרנס כתוצר לוואי","Duration":3010000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46368},{"Watched":false,"Name":"מקור לחומצות שומן טרנס במזון","Duration":680000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46369},{"Watched":false,"Name":"תגובת חימצון של חומצות שומן לא רוויות","Duration":810000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46370},{"Watched":false,"Name":"תגובת איסטור של חומצה קרבוקסילית","Duration":690000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46371}],"ID":8508},{"Name":"טריגליצרידים","Videos":[{"Watched":false,"Name":"יצירת טריגליצריד - תגובת איסטור","Duration":420000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46372},{"Watched":false,"Name":"שאלה 1","Duration":2650000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46373},{"Watched":false,"Name":"הידרוליזה של טריגליצריד","Duration":1020000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46374},{"Watched":false,"Name":"שמות טריגליצרידים","Duration":690000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46375},{"Watched":false,"Name":"דיגליצריד ומונוגליצריד","Duration":740000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46376},{"Watched":false,"Name":"נקודות היתוך של טריגליצרידים","Duration":3200000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46377},{"Watched":false,"Name":"שאלה 2","Duration":2820000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46378},{"Watched":false,"Name":"שאלה 3 הסבר","Duration":1930000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46379},{"Watched":false,"Name":"שאלה 3","Duration":3500000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46380},{"Watched":false,"Name":"שאלה 4","Duration":4580000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46381},{"Watched":false,"Name":"מסיסותם של טריגליצרידים במים","Duration":1010000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46382},{"Watched":false,"Name":"טריגליצרידים בגוף האדם","Duration":280000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46383},{"Watched":false,"Name":"שאלה 5","Duration":6720000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46384},{"Watched":false,"Name":"שאלה 6","Duration":4470000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46385},{"Watched":false,"Name":"מבנה מרחבי של חומצות שומן לא רוויות ציס וטרנס","Duration":900000000,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46386}],"ID":8509}]