{"Free":0,"Sample":1,"Paid":2}
[{"Name":"כימיה של מזון - מרכיבי המזון","Videos":[{"Watched":false,"Name":"כימיה של מזון - מרכיבי המזון","ID":45577},{"Watched":false,"Name":"מינרלים","ID":45578},{"Watched":false,"Name":"ויטמינים","ID":45579},{"Watched":false,"Name":"חלבונים פחמימות ושומנים","ID":45580}],"ID":8504},{"Name":"ליפידים","Videos":[{"Watched":false,"Name":"חשיבות השומנים לגוף","ID":45581},{"Watched":false,"Name":"שלושת הצורות הנפוצות של ליפידים","ID":45582}],"ID":8505},{"Name":"טריגליצרידים - הגדרה וההבדל בין שומן ושמן","Videos":[{"Watched":false,"Name":"טריגליצרידים וההבדל בין שומן ושמן","ID":45583}],"ID":8506},{"Name":"חומצת שומן","Videos":[{"Watched":false,"Name":"חומצת שומן - הגדרה יצוג ומאפיינים","ID":46346},{"Watched":false,"Name":"חומצות שומן רוויות ולא רוויות","ID":46347},{"Watched":false,"Name":"מאפיינים של קשר יחיד מול קשר כפול","ID":46348},{"Watched":false,"Name":"קביעת איזומרים מרחביים-ציס או טרנס","ID":46349},{"Watched":false,"Name":"שאלה 1","ID":46350},{"Watched":false,"Name":"צורות ייצוג של חומצת שומן רוויה","ID":46351},{"Watched":false,"Name":"רישום מקוצר של חומצות שומן","ID":46352},{"Watched":false,"Name":"צורות ייצוג של חומצת שומן לא רוויה","ID":46353},{"Watched":false,"Name":"שאלה 2","ID":46354},{"Watched":false,"Name":"חומצות שומן חיוניות","ID":46355},{"Watched":false,"Name":"שאלה 3","ID":46356},{"Watched":false,"Name":"חומצות שומן ומלחיהן במים-סבון","ID":46357},{"Watched":false,"Name":"גורמים המשפיעים על טמפרטורות היתוך של חומצות שומן","ID":46358},{"Watched":false,"Name":"גורמים המשפיעים על טמפרטורות היתוך של חומצות שומן - דוגמאות","ID":46359},{"Watched":false,"Name":"סיכום - הקשר בין טמפרטורת היתוך להיות חומצת שומן רוויה או לא","ID":46360},{"Watched":false,"Name":"פתרון תרגילי השוואת טמפרטורת היתוך בין חומצות שומן שונות","ID":46361},{"Watched":false,"Name":"שאלה 4","ID":46362},{"Watched":false,"Name":"שאלה 5","ID":46363},{"Watched":false,"Name":"השלכות בריאותיות של שומן רווי","ID":46364}],"ID":8507},{"Name":"תגובות של חומצות שומן","Videos":[{"Watched":false,"Name":"תגובות חומצה בסיס והידרוגנציה","ID":46365},{"Watched":false,"Name":"שאלה 1","ID":46366},{"Watched":false,"Name":"שאלה 2","ID":46367},{"Watched":false,"Name":"הידרוגנציה בתעשייה - ייצור מרגרינה ושומן טרנס כתוצר לוואי","ID":46368},{"Watched":false,"Name":"מקור לחומצות שומן טרנס במזון","ID":46369},{"Watched":false,"Name":"תגובת חימצון של חומצות שומן לא רוויות","ID":46370},{"Watched":false,"Name":"תגובת איסטור של חומצה קרבוקסילית","ID":46371}],"ID":8508},{"Name":"טריגליצרידים","Videos":[{"Watched":false,"Name":"יצירת טריגליצריד - תגובת איסטור","ID":46372},{"Watched":false,"Name":"שאלה 1","ID":46373},{"Watched":false,"Name":"הידרוליזה של טריגליצריד","ID":46374},{"Watched":false,"Name":"שמות טריגליצרידים","ID":46375},{"Watched":false,"Name":"דיגליצריד ומונוגליצריד","ID":46376},{"Watched":false,"Name":"נקודות היתוך של טריגליצרידים","ID":46377},{"Watched":false,"Name":"שאלה 2","ID":46378},{"Watched":false,"Name":"שאלה 3 הסבר","ID":46379},{"Watched":false,"Name":"שאלה 3","ID":46380},{"Watched":false,"Name":"שאלה 4","ID":46381},{"Watched":false,"Name":"מסיסותם של טריגליצרידים במים","ID":46382},{"Watched":false,"Name":"טריגליצרידים בגוף האדם","ID":46383},{"Watched":false,"Name":"שאלה 5","ID":46384},{"Watched":false,"Name":"שאלה 6","ID":46385},{"Watched":false,"Name":"מבנה מרחבי של חומצות שומן לא רוויות ציס וטרנס","ID":46386}],"ID":8509}]
[{"ID":8504,"Videos":[45577,45578,45579,45580]},{"ID":8505,"Videos":[45581,45582]},{"ID":8506,"Videos":[45583]},{"ID":8507,"Videos":[46346,46347,46348,46349,46350,46351,46352,46353,46354,46355,46356,46357,46358,46359,46360,46361,46362,46363,46364]},{"ID":8508,"Videos":[46365,46366,46367,46368,46369,46370,46371]},{"ID":8509,"Videos":[46372,46373,46374,46375,46376,46377,46378,46379,46380,46381,46382,46383,46384,46385,46386]}];
[45577,45578,45579,45580];
1
3